Nejnovější recenze ze sekce Masážní přístroje
- Tlaková masáž",
- Obě nohavice lze sbalit do plastového saku, který byl přiložený
- Zdlouhavé nasazování. Není to typická masáž, ale pomalé zvyšování a snižování tlaku.
- Mám za to, že chybí návod na nasazení. Vše rozbalit, nenavlékat na nohu.
Dobré.
Malý, ale výkonný
Je to přístroj , ktrý jsme chtěli
- Theraguny používáme pro sportovce a zcela vyhovuje pro procedury k urychlení regenerace.
- Je to už náš třetí Theragun, který máme k dispozici. Postupně dostaly řadu inovací, ten poslední lze také spárovat s aplikací.
- Velmi tichý chod
- Při přitlačení zrychlení chodu
- Kufřík s mnoha nástavci
- Zatím žádné
Až na to, že jsem čekal na objednávku 3 měsíce a mezi tím Alza.cz 3x prodloužila termín dodání, jsem s produktem spokojen. Zvažoval jsem konkurenci ProBeast, ale je stejná jak produkty co se prodávají za čtvrtinu ceny na aliexpressu jen pod jinými jmény značek. Tuto jsem tam našel taktéž, ale jen jednu, ale cena byla stejná jako tady u nás v ČR.
Super
Tak ve skutečnosti jsem čekal víc, nicméně impulzy vyvolané řídící jednotkou postačí, ale mohli by být silnější. Je to jen slabá náhražka, toho co bych od výrobku očekával.
Velmi příjemný a snad i kvalitní produkt. Zatím jsem jej dlouhodobě netestoval, ale ještě jsem nenašel žádný problém.
- Kvalitní zpracování, malá hmotnost, jednoduchá obsluha, krásné pouzdro. Mám problém s lýtkovými svaly a achylovkami, ale po použití pistole s vidlicovým nástavcem, je to paráda. Svaly se krásně uvolní a bolest je poté minimální. Rovněž s měkkým nástavcem synovi uvolněn zablokovaný trapézový sval. Zkrátka super.
Super
Wellife Active 3v1 W-912
Přidáno: 16. srpna 2024
(naposledy upraveno 16. srpna 2024)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
kratka doba
- Lehký,jednoduché ovládání, prostě funguje....
Věřím, že využije celá rodina
- Dobrá věcička
Zatím moc neozkoušeno ale po prvních použitích je to fakt uvolňující
- Synovi vyhovuje
Koupila jsem pro syna, který hraje fotbal a ptala jsem se jak je s tím spokojený.. Říkal že mu to opravdu pomáhá na svaly a používá to pořád.
vzhledem ke krátké době využívání mohu sdělit,že plně vyhovuje mému požadavku
StretchFit FlexGun 2.0
Přidáno: 7. srpna 2024
(naposledy upraveno 10. října 2024)
Zakoupeno v StretchFit.cz
- Intenzivní masáž
- Po aplikaci je cítit úleva
- Krátká životnost samolepících elektrod
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »