Nejnovější recenze ze sekce Masážní přístroje
TrueLife RelaxGun G3
Michal Salavec
Přidáno: 15. prosince 2023
(naposledy upraveno 15. prosince 2023)
- vyměnitelné nástavce
Velmi příjemné zařízení na promasírování a uvolnění svalů po celém dni na nahou. Je malá takže není problém vzít jí sebou na cesty.
- Snadné ovládání bez složitých instrukcí.
- Bezpečnostní prvky pro ochranu při používání.
- Možnost masírovat různé svalové skupiny.
- Pomoc s následky intenzivního tréninku.
Po intenzivním tréninku mi RelaxGun pomáhá rychleji se regenerovat a minimalizovat bolest svalů.
- Moderní a stylový design.
- Tichý provoz.
- Kvalitní zpracování a odolnost.
RelaxGun G6 Metal dokáže cíleně pracovat na napnutých svalových oblastech a rychle je uvolnit. Je to skvělý pomocník po fyzickém cvičení.
StretchFit FlexGun 2.0
Přidáno: 14. prosince 2023
(naposledy upraveno 14. prosince 2023)
Zakoupeno v StretchFit.cz
Zatím samá pozitiva. Tichá, účinná, designová a velice kvalitní pistole. Skvělé na masáže zad i nohou
Skladný, snadné ovládní, pohodová masáž
Snímatelný povlak masážních hlavi se dá sejmout a vyprat.
Za mě dobré za tu cenu
TrueLife RelaxGun G3
Monika Wedrichová
Přidáno: 13. prosince 2023
(naposledy upraveno 13. prosince 2023)
- Pomoc s chronickou bolestí
- Podpora relaxace a snížení stresu
- Umožňuje masáž v pohodlí domova
Baterie této pistole vydrží několik masáží, což znamená, že nemusím často dobíjet.
TrueLife RelaxGun G6
Jindřich Dvorčák
Přidáno: 13. prosince 2023
(naposledy upraveno 13. prosince 2023)
- Zlepšení flexibility a pohyblivosti
- Snadná cílená masáž napnutých svalů
- Uvolnění bolesti svalů a kloubů
- Dlouhá výdrž baterie pro více masáží
Tato masážní pistole nabízí mnoho různých nastavení rychlosti a tlaku, takže si mohu přizpůsobit masáž přesně podle svých potřeb.
Medisana FS 881
Přidáno: 12. prosince 2023
(naposledy upraveno 12. prosince 2023)
Zakoupeno v MALL.CZ
masáž nohou
- Přístroj vůbec nefungoval, vracím.
Ovládání je jednoduché, výdrž baterie je dlouhá. Doporučuji důkladně přečíst návod, minimálně tu část jak to nepoužívat a kam neumisťovat elektrody.
Jediná nevýhoda jsou asi drahé náhradní gelové polštářky. Při denním používání se celkem prodraží.
- Výhodnější než pravidelné masáže u profesionála.
- Pomoc s odstraňováním svalových uzlů.
- Rychlá masáž před nebo po cvičení.
TrueLife RelaxGun G3 má skvělé zpracování a moderní design. Je to i stylový doplněk do mého fitness prostoru.
- Účinná hloubková masáž svalů.
- Rychlé uvolnění napětí a stresu.
- Variabilita rychlosti a tlaku masáže.
- Pomoc při regeneraci svalů.
TrueLife RelaxGun G6 Metal se stal mým oblíbeným nástrojem pro relaxaci a uvolnění. Jeho hloubková masáž dokáže uvolnit napětí a stres po dlouhém dni.
Super
- Velikost
- Kvalita provedení
- Výdrž baterie
- 4 druhy násad
- Nastavitelná intenzita
- V balení chybí adaptér
Masážní pistole mě nejvíce zaujala svojí malou velikostí. Bál jsem se, že se mi nevejde do sportovní tašky, nebo v ní nezbyde prostor na ostatní věci. Naštěstí jsem se bát vůbec nemusel. Pistole včetně celého balení je opravdu skladná. Její kvalitní zpracování, výkon, výdrž baterie, 4 druhy nástavců a nastavitelná intenzita jsou velké plusy této masážní pistole.
Masážní pistoli doporučuji každému, kdo pravidelně cvičí. Jak říká Jaro Slávik ''nevyskúšaš, nevieš'' a tato pistole za mě dostává Golden Buzzer
Mediashop Belena Active Pro
Přidáno: 11. prosince 2023
(naposledy upraveno 17. prosince 2023)
Zakoupeno v EMIE.cz
- Spolehllvé
- žádná
- Pěkný design
- Možno používat jako podnožka do 100kg
- Vyšší cena za nic moc
- Menší masážní hlavice
Celkem zklamání, masáž je účinná jen když se nafouknout horní vaky a přitlačí nohu více k hlavicím.Ale i tak jsou prítlaky dost slabé i při maximu. Pro ženy možné bostného přítlaku na paty, kde bych též uvítal masážní rotační hlavice a i místo nafukovacích horních vaků též.
- první dojem
- pěkné balení
- funkčnost
- vybavení
- výkon
- nemá vlastní nabíječku
Tento masážní přístroj je kvalitní, praktický a účinný. Je vybaven čtyřmi nástavci, které umožňují různé druhy masáží. Má také možnost regulace intenzity masáže a výdrž baterie až 5 hodin. Přístroj využívá 5 masážních režimů, které poskytují komplexní masážní efekt. Mohu jej s čistým svědomím doporučit všem, kteří hledají kvalitní a účinný způsob, jak si zlepšit své celkové zdraví a pohodu.
- jednoduché ovládání
mohla by mít silnější vibrace na nejvyšším stupni,ale pro domácí relax ok
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]