Nejnovější recenze ze sekce Masážní přístroje
- Cena,výkon
- Žádná
- spolehlivý a splňuje moji představu
- Když vás nemá kdo namasirovat, tak super. Sehrála jsem se slevou a ve slevě za 400 kc
Používám krátce, ale splňuje mé předpoklady i shodná stanoviska ostatních uživatelů.
- zatím splňuje očekávání
- používám na záda
- po pádu na motorce a neustálých potížích s kolenem mi pomohl více než rehabilitace
- nemá; jen jak žena říká, holt další heblo doma
Vytknul bych produktu, že nejde snížit intenzitu masáží.
Dostatečná výdrž, zhruba 1 hodina, masíruje výborně.
- používáno jen krátce, zatím spokojenost. Masáž je velmi intenzivní
- Zatím funguje dobře
- odpovídá popisu
- Hezke pouzdro
- Kvalitní materiály, kombinace kovu a plastu
- Tichý provoz
- Výdrž 5 hodin
- Nemožnost používání během nabíjení
TrueLife RelaxGun G6 Metal masážní pistole je nejen esteticky přitažlivá, ale i výkonná a multifunkční. Je to skvělý společník pro ty, kteří hledají účinný způsob, jak si dopřát regenerační masáž přímo v pohodlí domova.
S pěti úrovněmi intenzity a frekvencí pohybů až 3200 kmitů za minutu vám RelaxGun G6 nabízí širokou škálu možností pro personalizovanou masáž. Síla přítlaku 10 kg zajišťuje hlubokou a efektivní masáž svalů, přičemž 6mm amplituda dodává příjemný pocit při každém úderu.
Táhle masážní pistole kombinuje elegantní design s výkonným výkonem, což ji činí skvělým přírůstkem do domácího wellness arzenálu. Pro ty, kteří si cení kvality a efektivity, je tato masážní pistole jasnou volbou. Uvolnění a regenerace svalů jsou s ní snadné a příjemné.
Masíruje dobře. První zkušenost s tímto jsem měla loni v září, kdy jsem ho dostala jako dárek , ale bohužel odešel po třech aplikacích a já neměla účtenku...Nicméně jsem si ho pořídila znovu, zatím funguje denně už týden :), uvolní svaly kolem páteře, samozřejmě k tomu ještě lehce cvičím protahování.
- Umístění vypínače mělo být tak o 10 cm níže, aby se na něj dalo snáze dosáhnout. Technicky by to nebyl naprosto žádný problém, který by cenu nenavýšil ani o korunu. Takže je s podivem, že to tak není.
Produkt splnil očekávání a funguje dobře, přítelkyně si polštář velmi chválí.
- Super přístroj
- Malý skladny
- Pěkná barva
- všechny potřebné funkce
- zpracování
Přístroj byl dárek, ale nynější majitelka je spokojená.
- Velmi příjemná masáž
- Má docela výkon
- Lehký a dobře se drží
- možnost užívání v klidu domova
- návlek úzký v části kotníku
doporučuji
Pohodlný a levný masér,