Nejnovější recenze ze sekce Masážní přístroje
Masážní přístroj je velice kvalitně vyrobeny, za super cenu. Používám ho ze zdravotních důvodů, jsem po třech operacích páteře. Částečně mírní bolest. Je to dobrá koupě. Děkuji Uher Lumír.
- Dobrý
- Funguje přesně dle mých představ.
- Nic.
- kvalitní
- Zpracování pěkné
jednoduchá obsluha , příjemná délka masáže, lehký , přenosný a velmi příjemná , prohřívací a intenzivní masáž chodidel.
- Super na záda i na trapézy
Měla jsem podložku už zastaralou tato nová je mnohem lepší doporučuji všem kdo má problémy
dobrý 7
Bohužel jej nemohu používat ze zdravotních důvodů. Varování pro nemocné lidi jsem však na internetu, před zakoupením stroje, nenašla. Musela jsem ho vrátit.
- dlouhá výdrž baterii
- dvě rychlosti, zahřívání, nastavitelnost polohy
- nevím
výborný masážní přístroj na chodidla
- funkční
- přenositelný
- možnosti nastavení
- zpracování
- slabá masáž krku
- žádné skenování těla jak je uváděno
Masážní podložka zakoupena pro rodinu. Využíváme převážně masáž zad. Lze dobře a snadno nastavit spodní, horní nebo celkovou masáž zad. Masážní prvky se pohybují kolem páteře. Bohužel, rozsah by mohl být delší. Ve spodní části by masáž mohla jít o něco níž, stejně tak v horní výš. Vyřešeno přenášením na tvrdé a měkké křeslo. U tvrdého dosáhnete lepší masáž spodní partie a naopak. Masáž krku je slabá. Na začátku stačilo nastavení na 5 min. nyní již vydržíme 15 min. Nastavení intenzity je možné jen u masáže stehen a boků. Ta je prováděna nafukováním zabudovaným kompresorem a jsme z ní celkem na rozpacích. Moc nevyužíváme. Celkově jsme spokojeni.
Upozornění: výrobce poskytuje záruku 3 roky celosvětově, ale pokud zakoupíte na Alza s prodlouženou zárukou 3 roky, tak dostanete celkem jen 5 let, protože Alza uvádí záruku na výrobek 2 roky. Takže při zakoupení 3 let na Alza, dostanete pouze 2 roky navíc. Švindl na zákazníka.
Je to velmi příjemný relax, masáž a vyhřívání kdekoli - super!
- Problematické při srdeční arytmii
Skvělý produkt. Měla jsem možnost vyzkoušet masážní pistoli i od jiné značky a musím říct, že StretchFit FlexGun 2.0 je daleko výkonnější, hned po použití jsem cítila svalovou úlevu a přístroj používáme s manželem každý den. Myslím, že cena odpovídá kvalitě. Ještě oceňuji videa na stránkách, jak a na které svaly přístroj používat.
- Splnil očekávání, bublá s regulací výkonu, ohřívá přiváděný vzduch, možnost vůně do přívodu vzduchu, dálkové ovládání.
Malý, lehký, akorát do ruky. Funguje v pořádku.
- Intenzita masáže se snadno reguluje ovladačem
- Příjemné namasiruje unavené chodidla.
- Vše v pohodlí domova.
- funkčnost
- kvalita
Velmi skvělí masážní přístroj. dobře funguje včetně vyhřívání.