Nejnovější recenze ze sekce Masážní přístroje
Super produkt vřele doporučuji
OK
- Chybí návod pro použití v češtině , ne všichni si text přeloží .
Zatím použito dvakrát, ale zdá se, že na mé potíže bude fungovat
Zatím nemám tolik zkušeností, ale zdá se, že jsem neprohloupil. Díky. J. P.
- estetický vzhled, praktičnost používání, průměrné účinky na pleť-zpevnění pleti
- funguje jen na drobné vrásky
- výrazné vrásky zůstávají
dobrý pomocník na péči o pleť, zpevňuje kontury obličeje, osvěžuje pokožku tváře
Krásně masíruje
Dělá co má, vydrží i 2 běhy po 20 min.
Výrobek jsme zakoupili, protože nám přidal vhodný pro to, co jsme potřebovali (jedná se o elektroakupunkturní pero).
Už jsme ho vyzkoušeli, funguje jak má a nám pomohlo. Za jedinou nevýhodu považuji absenci českého návodu. Návod je pouze v angličtině- Musel jsem ho manželce ´do češtiny přeložit.
Předčilo to mé očekávání. Velmi příjemné. Cena super
- účinný masážní přístroj
- příjemné teplo
- asi hodinu po použití vypnutý obličej
- bolest i na nejnižší intenzitě
- velké šoky
- použitelný jen první týden
- pravděpodobně pomáhá jen dočasně (cca 1 hodina)
- víceméně vyhozené peníze
Původně jsem recenzi chtěla napsat až po měsíci užívání (poprvé použito 10. 3.), ale dnes mi to už prostě nedalo..
První týden jsem přístroj použila 3x s tím, že jsem ho měla nastavený v polovině intenzity a ve všech režimech. Přístroj používám s univerzálním indiferentním gelem. Vše bylo v pořádku, bylo to příjemné a nebylo proč snižovat nebo zvyšovat intenzitu. Další týden jsem přístroj použila jen 2x, protože i na nejnižší intenzitu se nedalo vydržet, jak moc velké šoky dělá a jak moc je to nepříjemné až skoro bolestivé. I v nejnižší intenzitě jsem při používání měla obličej jako při mrtvici (sval v obličeji to šíleně stáhlo k sobě a i silou jsem ho nemohla vrátit zpět). Znovu, tohle se stalo už v druhém týdnu a na nejnižší intenzitě. Zkoušela jsem ubrat gel, přidat gel, ale beze změny. Dnes jsem přístroj zkusila znovu a bohužel ten stejný problém. Nevím, jestli se po týdnu rozbil a i přes nastavení funguje jakoby na nejvyšší intenzitě, ale i kdyby šlo jen o vadný kus, nestojí to za to.
Přístroj je těžší do ruky, ale jinak si myslím, že masíruje dobře. Mám ho teprve týden, takže nemohu přístroj ještě hodnotit.
Jsem velice spokojená,přístroj zatím spolehlivě pracuje(mám krátkou dobu)
spolehlivý
- Masíruje velmi příjemně, protože je zde možné si vybrat z různých možností nastavení masáží.
- Pro lepší manipulaci s přístrojem chybí jakákoliv možnost uchopení. Hodilo by se nějaké držadlo, za které by se dal přístroj uchopit.
masáž je moc intenzivní,tak stačí jen chvilka a pomůže.
Super masážní stroj, dokáže úžasné věci
- Kvalita za rozumnou cenu.
- Upozornění předem, kdy nelze produkt ze zdravotního hlediska použít.
Kupující by měl být předem informován kdy nelze daný produkt použít, mimo jiné: vysoký krevní tlak, silná cukrovka, křečové žíly, implantáty a další.