Nejnovější recenze ze sekce Masážní přístroje
- Funguje! 5hvezdicek.
málo bublá, pemza je ve vzduchu mimo vodu, masážní produkty jsou pouze v prostředku, takže noha se nepromasíruje, je to moc tvrdé
kvalitní zboží a design
Super, funguje
Produkt nebol doručený kompletný. Chýba príručná taštička, ktorá má byť súčasťou balenia.
Funkčnosť produktu zatiaľ nedokážem ohodnotiť, mám ho krátku dobu.
Výborné na nohy
zatím nepoužito,jedná se dárek k Vánocům
- .
- Funkční, snadno ovladatelný
Zatím nemohu hodnotit , mám to jako dárek.
- Výborná a velmi příjemná masážní pomůcka, když se naučíte s ní pracovat.
- Pomáha
- Snad jen že rolovací válečky fungují a je to celkem příjemné (jen toto)
- 3D masáž umožňuje masáž celého chodidla včetně horní partie. Bohužél velmi slabé.
- Na reklamním obrázku je ukázaná funkce kompresní masáže paty a rolovací válečky pod patou, zřejmě je tam zapomněli dát.Bohužél nic necítím
- Funkce ohřevu, velmi slabá
- Cena nepřiměřená, dost vysoká.
Mám již podobný produkt a jsem spokojený, chtěl jsem jako dárek zakoupit znovu, ale už není v nabídce a proto jsem se rozhodl pro tento produkt.
Jsem ale zklamán, přístroj který mám již dříve je výkonejší a taky levnější.
- super cena
- příjemné
- USB nabíjení
Objednala jsem si již druhý, protože manžel si to ode mě pořád půjčoval :-D
Příjemná masáž krku, jen musíte pomalu zvyšovat intenzitu, protože ten vyšší stupeň je síla. Ovladač je super, neumím si představit to poslepu nastavovat, když to máte na krku.
A pozor, sundat řetízky.
Produkt je v pořádku.Návod k obsluze je v několika jazycích, ale v češtině nikoliv !!!
Ideální velikost a lehké ovládání. Lávové kameny příjemné do ruky
- Mám to krátce
- Odpovídá očekávání, masáž je velmi příjemná.
- Údajně má 3 úrovně (síly) masáže. červenou, modrou a zelenou. Nikde jsem nevyčetla (ani pokusem nepoznala) jak se od sebe liší.
Zatím jsem zkusila jen párkrát, ale funguje a dělá co má
Měla jsem velké bolesti nohou .Po týdnu používání mám klid a téměř žádné bolesti.